Concert de muzica de… Base!

Concert de muzica de… Base!

0 137

Nu putina mi-a fost mirarea ca, dupa doi ani si ceva de succese la public, bai de mutime, golden-sprituri, certuri cu tariceni, cu parlamentari, vocea basesciana sa gripeze inghitind biletelul de papagal al suspendarii. Adica, un fel de prjiturica cu ravas, cocolosita in taina intre nurii obraznici ai galinaceei Elena, ce, dandu-se Cocos, l-a dat pe spate pe presedintele Basescu. La propriu… de la Cotroceni.


Urcat in apogeul formei pe scena politicii romanesti, dupa cinci minute de la cele 322 de voturi de blam, l-a parasit sub forma de trac pana si propriul hahait laudativ, ramanand sa interpreteze doar un cantec ragusit de lebada. Lebada, care, insa, nu se da prinsa asa usor.


Se formeaza doua tabere pro si contra popularului Traian Basecu. Cum era de asteptat democratii il sustin disperati pe fostul lor sef de la partid.


Mitinguri electorale organizate de ong-uri descoperite ad-hoc in strfundurile unei societati civile aproape inexistente. Scandaluri, incercari de inducere a haosului. Jos basescieni! Jos Tarioceni! Parlamentul e bandit! Si, cam atat. Poporului nu pare sa-i pese de ceea ce se intampla. Chemati la proteste „spontane”, el, poporul, prefera sa refuze elegant, motivand ca o iarba verde, un gratar, un mic si o bere sunt mult mai atractive decat slogane, revolutii si scandaluri.


Toata presa vuieste depre ceea ce se intampla la varful tarii, de campanie electorala, de referendum, de romanii din strainataturi, uitand de vremelnicia oamenilor aflati la ciolan.


Vai, ca e haos, spun oficioasele. Presedintele Basescu este prea orgolios si ca nu tine cu poporul pe care il propovaduieste, spun ceilalti. Ca nici Tariceanu nu e usa de Biserica, iar aliantele sunt impotriva firii, se relateaza prin conferinte de presa. Domnilor, este absolut normal! In politica, te poti folosi de orice arma. Numai tanc rusesc s? nu fie(cum s-a intamplat in rusia cu Eltin – n.a). Si, apoi, daca pica Basecu, pica si Tarceanu, nu se intampla mai nimic. Cu parere de rau, ei raman doar niste multimilionari in euro nenorociti. Oricum, vin altii.?? ???


Marius OLA??


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.