Comisia juridica s-a pronuntat in cazul Ridzi

Comisia juridica s-a pronuntat in cazul Ridzi

0 183

Comisia juridica recomanda inceperea urmaririi penale in cazul Monicai Iacob Ridzi
Comisia juridica a adoptat ieri, cu 18 voturi pentru si o abtinere, un raport favorabil pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, in urma analizei cererii procurorului general al Romaniei.
Procurorul general al Romaniei a cerut inceperea urmaririi penale pentru fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi.
Referatul DNA confirma ca ambele contracte aveau beneficiarul cunoscut cu mult inainte de intocmirea documentelor. Printre probele procurorilor se numara si intregistarea unor convorbiri intre angajatii MTS.
Ma mira insa miarea unora sau altora de viteza in care s-a mers in acest caz, cand toate probele sunt impotriva fostului ministru Ridzi, la fel ca in cazul in care un flamand fura o paine ca nu are niciun ban in buzunar.
Ca, practic, Ridzi nu va ajunge la parnaie, este clar a priori. Va primi ceva ani cu suspendare, banii aiuriti nu vor mai fi gasiti, iar aceste gauri se vor astupa de catre natie. Ar fi totusi un precedent in favoarea continuarii curatirii societatii de buruieni, chiar daca aceste actiuni au o temelie politica, acuma, in preajma prezidentialelor. Iar daca acuma armatele au inceput sa scoata arme mai grele, gen mortiere si AG-uri cu obuze pline de noroaie, imaginati-va ce va exploda peste o luna, doua.
In orice caz, primul cap politic a cazut, chiar daca poate fi luat doar ca un cap dragalas si insignifiant, insa care este banuit de a fi adus bistari in vistieria partidului portocaliu.
Sa vedem daca aceasta cadere a lui Ridzi va ridica actiunile pedelistilor si, implicit, ale lui Traian Basescu, sau din contra, mai ales ca urmeaza madama Udrea, pseudozana prim-turista.
Iar romanul ii plange de mila celui cazut la pamant, chiar daca este hot dovedit.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.