Colorata, maine-i gata!

Colorata, maine-i gata!

0 239

Doua dintre cele mai frumoase orase din Romania, Brasovul si Sibiul fac front comun intr-un proiect care are menirea de a reliefa inca o data frumusetile celor doua urbe. Astfel, in cadrul proiectului “Coloreaza-ti comunitatea”, organizatorii au lansat un nou concurs destinat tinerilor celor doua orase, iar scopul acestuia are menirea de a scoate la iveala culorile si lucrurile pozitive din cele doua orase.
Potrivit organizatorilor, titlul de Miss Culoare poate fi acordat oricarei persoane de sex feminin, peste 14 ani, din Brasov si Sibiu. Singura conditie pe care tinerele mai trebuie s-o indeplineasca este ca poza cu care intra in concurs sa fie realizata intr-una din locatiile mentionate in regulament, printre care se regasesc Piata Sfatului, Muzeul Casa Muresenilor sau Cetatea Brasovului si centrul vechi, Muzeul Astra sau Parcul Sub Arini din Sibiu. Pozele cu care tinerele vor intra in concurs vor fi postate pe site-ul www.1001culori.ro, departajarea urmand a fi facuta de catre voturile pe care vizitatorii site-ului le vor acorda fiecarei participante.
Vor intra in concurs pozele care vor fi facute atat cu aparatul foto, cat si cu camera telefonului mobil, conditia de paza fiind ca ele sa fie incarcate pe site pana in 20 septembrie.
Cele doua Miss Culoare vor castiga premii in tablouri si printuri din campanie, iar pozele lor vor fi expuse in cadrul unui eveniment formal final, care va avea loc in lunile noiembrie-decembrie 2010.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.