Cismele si toalete publice in toate parcurile brasovene

Cismele si toalete publice in toate parcurile brasovene

0 54

Consilierul local PD-L, Vasile Kraila, are mult de lucru zilele acestea propunerile lui sociale fiind menite sa faca viata locuitorilor Brasovului mai frumoasa.
Astfel, in tot municipiul Brasov sunt amenajate 156 de parcuri si locuri de joaca pentru copii.
Se pare ca toate acestea prezinta o deficienta importanta care trebuie remediata cat mai curand, potrivit consilierului local: este vorba de instalarea de cismele, vitale in zilele toride de vara, dar si de toalete publice, obligatorii pentru un oras european civilizat care se respecta.
„Nu este o situatie normala si din acest motiv vrem sa o corectam. Vom propune Consiliului Local un proiect de hotarare prin aplicarea caruia sa fie montate aceste cismele si toalete publice. Lumea trebuie sa beneficieze de aceste utilitati”, spune Vasile Kraila, citat de Buna Ziua Brasov.
Consilierul doreste demararea acestei masuri cat mai repede posibil. Si pentru ca toate procedurile de contractare si licitare a lucrarilor ar necesita prea mult timp, adica cel putin trei luni, ceea ce inseamna ca vara va fi pe sfarsite pana atunci, Kraila a hotarat implementarea unui proiect-pilot care sa preceada instalarea definitiva si completa a facilitatilor dorite.
In tot acest timp se poate face analiza costurilor cu achizitionarea, racordurile necesare de apa si toalete.
„Urmeaza apoi, ca pe timpul iernii sa fie facuta licitatia normala, iar anul viitor toate aceste parcuri si cele care vor mai fi amenajate sa beneficieze de apa si toalete. Vrem sa implementam un sistem de cismele care vor actiona pe baza de senzori, astfel incat pierderile nejustificative de apa sa fie cat mai mici”, completeaza consilierul local PD-L Ladislau Hathazi.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.