Cioaca si mass-media

Cioaca si mass-media

0 75

Mai fratilor, hai sa nu mai stam dupa visin !


Ma uit si ascult tot felul de bazaconii prin interviuri ale lui Cioaca inainte si, mai ales, dupa lasarea in libertate. Si bag seama ca foarte multi se mira si fac presupuneri pe chestia raspunsurilor principalului suspect in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu.


Cioaca este luat la intors pentru raspunsurile sale. Dar ca ce chestie?


Daca intervievantii si comentatorii, mai mult sau mai putin abilitati intelectual sa o faca, ar gandi la capacitate normala, si-ar da seama ca nu ai ce scoate de la un slujitor al criminalisticii. Si nu al unui oarecare, ci al unui inspector care, daca nu era nenorocitul acesta de caz, ajungea in curand subcomisar. Este derizoriu sa-i intorci raspunsurile in toate felurile, sa le sucesti ori din prostie, ori ca sa te auzi vorbind.


Se pare insa ca schema prinde la prostimea care nu inceteaza complacerea in negandire. Si este pacat.


Ce ar putea si cum ati vrea sa raspunda un om care-si cunoaste meseria, indiferent ca este sau nu vinovat, relativ de invinuirile aduse? Cioaca, bun sau rau, va sti sa dea cat raspuns este necesar unei anchete in care te limitezi la aparare, daca te stii sau nu vinovat. Si apararea pare, pana una-alta, dupa cum se vede, mai inteligenta, prin zambet de pamflet la o mediatizare exagerata, superioara atacului dezlanat si steril in lipsa unor probe concrete.


Lasati-o, fratilor, mai moale, caci omului acesta simt ca este greu sa-I pui piedica.


?


Dan Bota ?


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.