Cioaca se simte vanat in cazul „Ghinescu”

Cioaca se simte vanat in cazul „Ghinescu”

0 187

O data cu gasirea unor noi probe intr-o rapa din Poiana Brasov s-ar parea ca misterul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu este pe cale sa se elucideze. Insa pana la aflarea rezultatului probelor biologice recoltate de pe uniforma gasita mai este de asteptat ceva timp. Pana atunci, polististul Cristian Cioaca sustine sus si tare ca probele gasite fac parte dintr-un scenariu pus la cale de catre anchetatori: „Toata povestea aceasta cu fotografiile si cu uniforma gasita in rapa mi se pare o facatura. [ .. ] De pe data de 18 septembrie, de cand a venit echipa de anchetatori de la Bucuresti lucrurile au luat o intorsaturaurata pentru mine. Vor neaparat sa ma scoata vinovat, sa-mi puna crima in carca”.


Politistului i-au fost prelevate probe de saliva pentru stabilirea ADN-ului pentru a afla daca profilul sau genetic corespunde urmelor biologice gasite pe uniforma de politist descoperita in rapa din Poiana Brasov. Daca petele de pe uniforma sunt de sange, anchetatorii pot afla in urma analizelor de laborator daca apartin barbatului sau Elodiei.


Interesant este ca, dupa ce a picat primul test cu detectorul de minciuni, Cioaca a refuzat sa repete, motivand ca a facut acest lucru la sfatul avocatului sau, care a amenintat ca nu il va mai reprezenta daca repeta testul
poligraf.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.