CineStar, ActionStar si ComedyStar la start

CineStar, ActionStar si ComedyStar la start

0 105

Cele trei televiziuni (canalele) film de filme ale grupului de presa Realitatea – Catavencu, denumite CineStar, ActionStar si ComedyStar vor fi lansate, pe 19 decembrie, la ora 18,00, si vor aduce pe ecranele telespectatorilor romani mari succese de casa ale cinematografiei mondiale, precum si filme premiate la cele mai mari festivaluri.
Multe dintre productiile difuzate vor fi premiere pe piata de televiziune din Romania.
Canalul-lider CineStar, care da si numele intregului pachet de trei posturi TV, va prezenta productii din toate genurile cinematografice. ActionStar si ComedyStar vor fi dedicate difuzarii filmelor de actiune, respectiv comediilor.
Printre titlurile de succes care apar in grilele de programe ale celor trei posturi din prima luna de emisie se numara: “Pirates of The Caribbean”, “Signs”, “21 Grams”, “Being Julia”, “Mr. Magoo”, “Scary Movie 4”, “Kiss of The Dragon” sau “Air Force One”.
“CineStar aduce in casele telespectatorilor magia marilor filme. Pachetul CineStar inseamna divertisment de calitate, cu avantajul major ca oricare membru al familiei va gasi in orice moment, pe unul dintre cele trei canale, un film potrivit pentru starea lui de spirit. In plus, filmele nu vor fi intrerupte de publicitate”, spune Bogdan Chiritoiu, project manager-ul CineStar.
Posturile vor fi disponibile abonatilor la platforma DTH Dolce, a Romtelecom, care in prezent are circa 550.000 de abonati.
CNA a acordat, in 25 septembrie, licente audiovizuale prin satelit pentru trei televiziuni pay tv, axate pe filme – Realitatea Comedy Film, Realitatea Action Film si Realitatea Premier -, pe care reprezentantii trustului Realitatea Media au anuntat ca le vor lansa in decembrie, cu o investitie de 6 milioane de euro.
Pe 2 noiembrie, Realitatea Media a solicitat Consiliului schimbarea denumirii celor trei televiziuni, Realitatea Action Film, Realitatea Comedy Film si Realitatea Premier devenind ActionStar, ComedyStar si, respectiv, CineStar.
Cele trei canale de filme au primit, joi, autorizarea pentru inceperea emisiei din partea Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.