Cine te-a facut Om maree…

Cine te-a facut Om maree…

0 120

Victor Ponta a scris pe Facebook, în replică la critici ale lui Traian Băsescu la adresa sa: Ignoraţi-l pe băsescu-nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”. 

„băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească-a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vandur interesele ţării pentru avantaje josnice ; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie ; i-a trimis pe Dragnea şi pe Valcov că să distrugă PSD şi pe baronii pedelisti ca să paraziteze PNL; Basescu a minţit, a furat şi a vândut pe oricine!
În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut-vrea acum si 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European (că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomania- votaţi Corina Creţu!

La câteva ore după această postare, madam Udrea – aprope sora geamană a renumitei amante Elena Lupescu, a scris o replică foarte dură în care îl ironizează pe „cameleonicul Victoras”, îi aminteşte cum în 2009 voia ca Traian Băsescu să îl ia în PDL şi susţine că Ponta beneficiază de sprijinul „Securităţii de rit nou”, condusă de naşul lui, George Maior. 
„Mai, victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! (n.r.aluzie la faptul că şi Ponta a scris cu literă mică numele lui Traian Băsescu) Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! 
Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care “te-a făcut om mare”, cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu. Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, ca era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câştigase USL cu tot!E adevărat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rît nou, condusă de nas’tu, Maior.

Aşa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care ţi-au rotunjit conturile”, îi transmite Udrea actualului lider „Pro România.
Vă reamintim că cei doi, Elena Udrea și Victor Ponta au nășit împrună, o numire de tristă amintire pentru Justiția română, Laura Codruța Kovesi pentru funcșia de șef la DNA.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.