Cine „roadele” le coace / isi face doua conace….

Cine „roadele” le coace / isi face doua conace….

0 509

Legea lui Dragnea – ipocrit, cinic si tipic (aparent… corect politic!) numita legea impotriva defaimarii si vizand promovarea tolerantei si demnitatii umane – este un scandal national si un pericol public de o magnitudine imensa. Individul asta, dupa ce a fost bratzul executiv al unei tentative de lovitura de stat, recidiveaza. Acum instrumenteaza probabil cea mai grava amenintare la libertatea expresiei de dupa 1989 in tara asta – date fiind circumstantele nationale si internationale.
Individul asta, in mod normal, ar trebui EL sa stea in puscarie. Urmariti, va rog, cum lichelele politruce de tip Dragnea s-au prins cum functioneaza corectitudinea politica si care e logica extragerii de avantaje, imunitate, legimitate si rente din ea. Urmariti cum un legumicultor din Teleorman, fost sef de service auto, un  a descoperit roata politicii progresiste occidentale si cauta sa intre sub pulpana granzilor corectitudinii politice din occident, asigurandu-si legitimitate si spera el, imunitate.
Observati la lucru mecanismele pur interesate, oportuniste si imorale prin care corectitudinea politica se intinde peste tot in lume si cetatenilor li se baga pumul in gura de catre „elitele” interesate sa isi asigure avantaje si control social. Observati ca – la fel ca in majoritatea cazurilor de aici si din occident – se formeaza imediat o categorie de potentiali avantajati material de masurile introduse. Se creaza un prilej de noi slujbe, de redistribuire de resurse, de noi pozitii de autoritate si control in aparatul de stat. Toate de tip parazitar. Iarasi se va spune – ca si in cazul precedentelor masuri de ingradire a libertatii de expresie – ca „e adevarat ca sustinatorii noii legi sunt niste canalii interesate dar nu asta conteaza, conteaza bonitatea intrinseca a legii si necesitatea ei”… care se dadeau cu fundul de pamant ca nu stiu ce si nu stiu cum cu…Je sui Chearly.DRAGNEA MM Observati tacerea ipocrita si „nuantarile” celor care –  scriitori, publicisti, jurnalisti, oameni de mass media – ar trebui sa zguduie portile cerului de indignare si revolta.Dar tac!Observati cum treptat, lege cu lege si masura cu masura, o infrastructura de comisari politici tzintesc sa restranga nu doar liberatea de expresie dar si libertatea de gandire  inserata in toate structurile corpului social.Ca si in comunism, libertatea de gandire si expresie ajunge sa fie predata la cheie de catre aceasta alianta globala intre politrucii oportunisti loco si politrucii fanatici ai corectitudinii politice vestice, pe mana unor politicieni, functionari ai statului,redusa la nivelul arbitrariului si intereselor acestei categorii parazitare.
Acum recititi asta: „Doua lucruri stau la fundatia unei societati libere, deschise: domnia legii si libertatea de expresie. Daca nu le ai pe acestea doua nu traiesti intr-o tara libera.” Si apoi minunati-va cum acest individ – Dragnea Liviu, un neispravit din Teleorman, ajuns in conjunctura tulbure a tranzitiei, mare decident politic pe o tara de 20 de milioane de europeni – a reusit ca in mai putin de 3 ani sa atenteze la ambele. Si meditati la modul in care ideologia corectitudinii politice , in implementarea ei institutional – legislativa ne sufoca si confisca incet, sub ochii nostri, libertatea de expresie pas cu pas in aplauzele intelectualilor, semidoctilor , sfertointelectualilor si idiotilor utili care probabil  sunt convinsi ca asa trebuie sa fie pentru ca, nu-i asa, „asta e directia in care se merge si in occident”.
Nu este asta, mai comisarilor politici de tip nou!! Contrariul democratiei sunt tocmai Proiecte ca ale nastrusnicului Dragnea Liviu  ,care s-a gandit sa  prevada amenzi de pana la 60.000 de lei pentru… „defaimare sociala”.      
Esti „destept”, Nene, dar s-a prins toata lumea !! Apropos dl. presedinte PSD, acum nu te-a facut nimeni prost, ci dimpotriva, … destept! Cum ii dai amenda autorului? De unde sa afli mata ca tocmai cuvintele, bine folosite, te vor toca pana te intorci iar la „Autoservice”, de unde te-a tras de urechi Basescu si te-a pus, dupa Revolutie, prefect de Teleorman! Apropos cine o fi facut afisele acelea prin Teleorman: Cine fura azi un ou/ Este doar un bou: Cine „roadele” le coace / isi face doua conace… „.
Ori in Alexandria un conac cu intrarea din …doua strazi nu are decat Liviu Dragnea!

Dan Capitan de plai

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.