CINE NE ARUNCA IN BRATELE RUSIEI?

CINE NE ARUNCA IN BRATELE RUSIEI?

0 89
Un consilier prezidential a sarit din baie drept la calculator si a scris un Comunicat impotriva postului de radio ofical Voce Rusiei, prin care aflam ca "ursul" se amesteca in treburile interne ale tarisoarei noastre, care este, nu-i asa, ditamai membru NATO!
Compania ucraineană Naftogaz, monopolul de stat din domeniul gazelor naturale, va primi un împrumut de 3,7 miliarde de dolari din partea Chinei (!) pentru a finanÅ£a un program care vizează reducerea consumului de gaze naturale prin înlocuirea acestuia cu cărbune. Împrumutul acordat Naftogaz este garantat de statul ucrainean, a anunÅ£at guvernul de la Kiev.
Fara sa se sperie, ca propaganda basista , de …influenta straina in fostul spatiu sovietic (din care noi, oricum n-aveam cum sa fi facut parte!) programul finanÅ£at de împrumutul din China vizează substituirea consumului de gaze naturale cu cărbune în centrale electrice ÅŸi construcÅ£ia de facilităţi de gazeificare a cărbunelui, potivit RIA Novosti.
Ucraina, puternic dependentă de importurile de gaze naturale din Rusia, vrea să substituie un consum anual de 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale cu cărbune. Economia ţării ar economisi astfel 1,5 miliarde de dolari anual, se arată într-un comunicat al guvernului.
Cum se stie,Ucraina importă din Rusia aproximativ două treimi din cantitatea de gaze naturale necesare pentru consum. PreÅ£ul este calculat printr-un mecanism care ia în calcul cotaÅ£ia petrolului, iar în ultima perioadă a urcat puternic.
Iar noi, Romania am inchis prosteste zeci de mine, dupa conceptia falimentara a fostului premier Ciorbea si a ministrului sau "economic" Tariceanu, aruncand cu miliardele pentru ACORDAREA aiurea a mii si mii de salarii compensatorii, platite pentru 2-3 ani!
De fapt,cine a vrut sa ne arunce in bratele Rusiei, dupa ce au vandut TOATE rezervele de petrol si gaze de sonda? Dl. presedinte Basescu, ce locuia pe-atunci in aceeasi vila cu Nastase, era ministru la Transporturilor si conducea personal marile privatizari (PSAL I si II) si incheierea acordurilor de preaderare economica la UE!
Multi au uitat, dar istoria il va tine minte!
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.