Chef inacceptabil

Chef inacceptabil

0 117

Duminicã seara, dupa inchiderea urnelor, Ana Maria Patru, vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente si membru al BEC, si-a facut aparitia in restaurantul Pescarus din Capitala alaturi de liderii marcanti ai PD-L, inclusiv trei sferturi din familia Basescu, adica Traian, Ma­ria si Elena, pentru a sarbatori victoria mezinei prezi­den­tiale in euroalegeri.
Oare ce cauta madama acolo? Doar nu s-a dus sa bea de tristete intr-un grup fericit, cat poate fi fericit un asemenea grup nelinistit de pedelisti.
Astfel, Ana Maria Patru, platita din bani publici pentru o activitate in care se presupune, cel putin teoretic, neutralitate politica , poate sa compromita o institutie care trebuie sa fie apolitica.
In aceste conditii suntem obligati de constiinta sa ne intrebam cum ar fi rezolvat doamna Patru, daca ii pica in mana, vreo sesizare ca unii dintre comesenii sai de la Pescarus au castigat alegerile prin turism electoral sau prin alte metode de fraudare? De asemenea, ne intrebam cata competenta dovedeste cucoana si cat interes politic exista in numirea ei la conducerea AEP, la propunerea presedintelui Basescu?
Nici nu se racisera bine urnele europarlamentarelor, incinse de elanul votantilor adusi cu autobuzele si care au bagat in acestea buletine cu nemiluita, ca un membru al Biroului Electoral Central, care se facuse toatã ziua ca vegheaza la buna desfasurare a scrutinului, a gasit de cuviinta sa petreaca langa imposibilul si tot mai nerusinatul presedinte Traian Basescu si candidata EBA, pe seama careia se distreaza intregul Apus.

Dupa ce a baut sampania victoriei cu pedelistii, Ana Maria Patru s-a dus la serviciu ca sa rezolve „echidistant” reclamatiile privind fraudele electorale.

La spritzul de la Pescarus, unde alt echidistant in teorie, Basescu-babacu, a celebrat duminica noaptea „succesurile” fiicei Elena la euroalegeri si politica, a luat parte s aceastai Ana Maria Patru, vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente si membru al Biroului Electoral Central. Aceasta si-a facut aparitia in local, dupa cum s-a putut vedea imortalizat pe pelicula, odata cu toata gasca de pedelisti, condusa chiar de premierul Emil Boc, javra care scuipa latrari veninoase la adresa celor care arata adevarul despre stapanul sau.
Oare unde a ajuns tara asta? Incotro este indrumata de nevolnicia unui schizofrenic paranoic si a gastii sale? Unde este statul de drept promis de sacrificiile celor morti in Revolutie? Ne dorim o noua era tip ceausista? Macar acela isi imagina ca este si patriot, pe cand Basescu este doar nesimtit.
Va rog sa va rupeti putin de necazurile cotidiene si sa meditati asupra acestor aspecte, care nu pot duce decat la un nivel de trai tot mai scazut, la distrugerea tarii dupa tipul fanariot.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.