CET se ghideaza dupa regula : vreti caldura ? Nu se poate...

CET se ghideaza dupa regula : vreti caldura ? Nu se poate ! nu vreti caldura ? Ba sa vreti

0 218

Este neobisnuit de frig pentru aceasta perioada a anului. Mai toti locatarii si-au pornit centralele pe care le aveau in dotare, numai CET-ul intarzie cu furnizarea agentului termic, lasandu-si zecile de abonati sa dardaie si sa simta din plin cum iarna bate la usa.


Dupa ce stiam ca acest lucru se intampla din cauza neplatilor, iata ca acest fapt este intarziat si de alte nereguli. Chair daca CET a incercat sa-si onoreze abonatii la timp si sa le furnizeze caldura in apartamente, fabrica s-a vazut nevoita sa sisteze furnizarile din cauza unor motive de-a dreptul stupide?: debransarile ilegale au provocat inundatii in mai multe cartiere din oras. CAF Metrom va intarzia si el pana la 1 noiembrie, din acelasi motiv.


Florin Cutitei a declarat ca de fapt „tot sistemul a fost pornit” inca de la data promisa, 12 octombrie, insa faptul ca oamenii nu au simtit caloriferele incalzindu-se se datoreaza unor motive obiective si care nu au putut fi gestionate imediat de angajatii CET?: „Foarte multi s-au debransat haotic, fie au cerut avize doar pentru calorifere, dar au taiat si tevile, fie s-au debransat fara sa ceara voie nimanui, fara sa anunte, si s-au produs inundatii in apartamente. Cum am pornit, au inceput telefoanele. A trebuit iar sa golim instalatiile, chestie care costa foarte mult. Toate echipele noastre sunt pe teren, au fost si sambata si duminica. Vreo doua saptamani va fi tot asa, pana se rezolva toate situatiile”. Cele mai multe probleme de acest gen sunt in Racadau si Astra.


Acest haos l-a determinat pe directorul tehnic sa ia urmatoarea decizie?: furnizarea caldurii se va face peste tot unde se poate, fara a se tine cont de cererile asociatiilor de proprietari. De abia ulterior se vor lua in considerare solicitarile asociatiilor de proprietari care doresc furnizarea agentului termic dupa un alt program sau neinceperea furnizarii, cu conditia ca toti membrii sa-si fi dat acordul. Asadar, vrei, nu vrei, «? bea …aghiasma.?»

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.