CEDO, sub anchetă. Peste 20 de judecători au legături cu ONG-urile lui...

CEDO, sub anchetă. Peste 20 de judecători au legături cu ONG-urile lui Soros

1 23

Obiectivitatea deciziilor pronunțate de CEDO este pusă la îndoială după ce s-a aflat că mai bine de 20 de judecători din cei 100, care activează în cadrul acestor instanțe, au legătură cu ONG-urile patronate de George Soros, scrie EVZ.
Adunarea parlamentară a Consiliului Europei a anunțat o anchetă privind independența judecătorilor care activează în cadrul Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg.
Aceasta după ce un raport datat din 2020 a constatat că 22 din cei 100 de judecători permanenți ai CEDO au legături cu Fundația Open Society a lui George Soros. Documentul, elaborat de Centrul European pentru Drept și Justiție, a fost publicat în 2020 și a constatat mai multe fapte care ar putea pune sub semnul întrebării independența CEDO.
Aceste legături ridică semne de întrebare cu imparțialitatea acestor magistrați și, implicit, cu obiectivitatea deciziilor pe care le pronunță.

CEDO joacă un rol crucial în confirmarea sau corectarea deciziilor luate de instanțele europene și a remediat mai multe erori judiciare în trecut. Deciziile au fost acordate, în special, în cazurile referitoare la minoritățile europene.
Cercetarea arată că aproape un sfert (22 din 100) dintre judecători permanenți care au lucrat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg (CEDO), între 2009 și 2019, sunt foști oficiali sau colaboratori ai unui număr de șapte ONG-uri.
Astfel, 12 dintre judecători sunt conectați direct la Fundația Open Society, alți șapte la Comitetul pentru Drepturile Omului Helsinki, iar ceilalți au legături cu Amnesty International, Human Rights Watch și Interighits.

Arhive Hotărâri CEDO - Juriştii pentru Drepturile Omului

Judecătorii CEDO în conflict de interese
De asemenea, raportul prezintă cazurile în care acești judecători au prezidat cazurile prezentate de ONG-uri cu care au legătură. Astfel, în zece ani, în intervalul studiat au existat 88 de astfel de cazuri. Raportul confirmă îngrijorările celor care au lansat avertismente și în trecut cu privire la influența crescândă a grupurilor de lobby pentru drepturile omului asupra sistemului de justiție european. Între acestea se află, în special, Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros.
Grupul consultativ de experți din cadrul Consiliului Europei, care va investiga acest subiect, și-a stabilit un interval de timp generos pentru a-și elabora propriul raport.
Aceștia au timp până în 2024 ca să pună în aplicare măsurile necesare în vederea restabilirii încrederii în independența CEDO. Sarcina lor este de a oferi garanții suplimentare menite să restabilească încrederea în independența judecătorilor. De asemenea, aceștia trebuie să instituie un sistem eficient care să permită retragerea magistraților din acele cazuri în care există riscul unui conflict de interese.

Sursa: corectnews.com

COMENTARII

  1. Soros si familia sa sint JIDANI BORATI si CRIMINALI care TREBUIE EXECUTATI iar FUNDATIA trebuie desfiintata pentru ca este patronata de FAMILIA JIDANEASCA ROTHSCHILD care s-au imbogatit prin TILHARIE prin 1700 si care a infiintat si stapineste in mod ilegal asa zisa banca centrala a U.S.A. numita Federal Rezerve care de fapt este o banca privata ce tipareste US Dollars la care guvernul plateste o dobanda de 3.5%.
    Deci, poporul american a fost transformat in sclavii aceste banci private – Ferderal Reserve care controleaza guvernul si presedintii U.S.A. din 1913 si care a fost infiintata prin modificarea ilegala a contitutiei U.S.A. in ajunul cracinului cind 67% din membrii guvernului erau in vacanta.
    Conform constitutie din 1913, modificarea contitutiei trebuia sa fie decisa prin vot cind toti membrii guvernului erau prezenti la vot si aprobata de 67% dintre votanti.
    Deci a fost modificata ilegal pentru ca 67% din membrii guvernului nu au fost prezenti la vot pentru ca erau in vacanta.

    U.S.A. este o tara de BORFASI care vor genera un razboi nuclear ce va ditruge planeta, dar JIDANII vor supravietui pentru ca vor fi inghesuiti in PIZDA lui Rashela pe care o vor propulsa in cosmos unde JIDANII vor fi CACATI din nou pentru stapinirea universului

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.