Cea mai multa INGHETATA se face la Brasov

Cea mai multa INGHETATA se face la Brasov

0 332

Poate nu stiati, dar, la Brasov, se produce cea mai buna inghetata ce se poate gasi pe piata din Romania.
Compania bulgara Darko, prin intermediul careia Kraft Foods a intrat pe piata inghetatei, a atacat puternic retailul in plin sezon: produsele Milka si cele din portofoliul Darko sunt in acest moment in circa 4.000 de magazine, avand aproape 20% din distributia producatorilor mari locali precum Betty Ice sau Top Gel, care ajung in 20.000-25.000 de puncte de vanzare.
„Darko face marketingul pentru inghetata Milka distribuita in Romania, insa bineinteles ca noi urmarim performantele partenerului nostru legate de vanzari si mai ales ca strategia de promovare a produselor sa fie in acord cu politica noastra de brand pentru Milka”, a declarat Cristina Pandaru, brand manager Milka in cadrul Kraft Foods Romania, citata de Ziarul Financiar.
Milka devine astfel un competitor puternic pentru inghetata Algida adusa in acest an pe piata locala de catre gigantul din industria bunurilor de larg consum Unilever.
Pe segmentul premium al inghetatei activeaza in acest moment si Nestle Ice Cream, liderul pietei de profil, precum si majoritatea producatorilor romani, printre care Betty Ice, Top Gel, Kubo Ice (Amicii) sau Alpin.
Mai mult decat atat, Inghetata Milka este insa singurul produs din portofoliu pentru care compania americana nu face strategia de marketing.
Piata locala a inghetatei este estimata la 120-140 mil. euro, a ramas inca pe un trend ascendent in 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.