Ce se ascunde în spatele „înrudirii“ lui Traian Băsescu şi Paul Lambrino?...

Ce se ascunde în spatele „înrudirii“ lui Traian Băsescu şi Paul Lambrino? UN JAF DE 4 MILIARDE DE EURO!

0 406

Marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a înregistrat un nou termen al dosarului în care se judecă cererea de chemare în judecată a Casei Regale a României, formulată în nume colectiv de circa 15 persoane, care au cumpărat drepturile litigioase ale averii succesorale a lui Paul Lambrino.
Dincolo de penibilul situaţiei, în care un aşa-zis moştenitor îşi vinde presupusele drepturi asupra unei părţi a moştenirii, situaţia este una prin care Traian Băsescu şi grupul său de interese, coordonat de cuplul Udrea – Cocoş, încearcă să se facă stăpîni pe o avere imobiliară care valorează circa 4 miliarde de euro. Conform unor informaţii din Serviciile Secrete, povestea a început încă din 1997, cînd, la ordinul lui Traian Băsescu, prin interpuşi de încredere, Dorin Cocoş a început să cumpere, la circa 10% din valoarea reală, presupusele drepturi de moştenitor ale lui Paul Lambrino. Sursele noastre spun că, în această afacere, Lambrino a primit pînă acum din partea tandemului Băsescu – Cocoş circa 400 de milioane de euro şi a cesionat presupusele sale drepturi de proprietate asupra a zeci de palate, mii de hectare de terenuri, ferme, sedii de bănci, de ambasade, de partide chiar şi clădirea în care funcţionează în acest moment Biblioteca Universitară din Capitală.
TB Botez lambrinoDintre cele mai notabile aşa-zise moşteniri, fiul lui Mircea Lambrino a vîndut mafiei imobiliare presupuse drepturi asupra unui teren de 8.000 de metri pătraţi, lîngă „Mina Minovici“, în Bucureşti, altor 52 de hectare de teren în Bucureşti, pe Strada Jandarmeriei, unui teren de 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari, Fermei Regale „Băneasa“, cu 28,63 hectare, a unui imobil în Bucureşti, pe Strada Ion Ionescu de la Brad, Staţiei de montă de la Băneasa, plus asupra a 25 de hectare aferente.
Şi în ţară au fost efectuate astfel de tranzacţii cu drepturi litigioase între Paul Lambrino şi grupul mafiei imobiliare coordonat de Băsescu – Cocoş: un teren de 2,66 hectare la Năvodari, Moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare, Moşia Cocargeaua, din jud. Ialomiţa – 7.454 de hectare, Balta Ezeru Mostiştea, din comuna Mînăstirea – 1.062 hectare, Balta Boian Sticleanu şi Pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 de hectare, plus 3.500 hectare suprafaţă de apă şi 170 hectare de trestie.
Alături de Traian Băsescu şi Dorin Cocoş, ascunşi în spatele celor care au cumpărat drepturile litigioase, mai sînt Adriean Videanu, evreul Tal Silberstein, Remus Truică şi Andrei Marcovici.
Sursele noastre spun că afacerea drepturilor litigioase cumpărate de la Paul Lambrino a fost şi motivul pentru care Adriean Videanu a scăpat de arestarea de către DNA, la începutul acestui an, în momentul în care l-a enervat pe Traian Băsescu şi tot această afacere este şi motivul apropierii lui Traian Băsescu faţă de Paul Lambrino, căruia, în aprilie 2010, Matrozul i-a botezat progenitura.
Ce rol joacă în toată această poveste Minodora Ilie?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.