Cartu il ironizeaza pe Mandorlini

Cartu il ironizeaza pe Mandorlini

0 63

Sorin Cartu antrenorul echipei CFR Cluj, a sarit la gatul fostului antrenor al ardelenilor Andrea Mandorlini, acuzandu-l ca a adus „multi biciclisti pe care i-a prezentat drept conducatori de Ferrari”.
„Problema e ca el a adus multi biciclisti pe aici si i-a prezentat ca si conducatori de Ferrari. Pe mine nu ma intereseaza Mandorlini. Eu pot spune ca un pariu castigat poate fi si Peralta care n-am inteles cum a ajuns sa se antreneze prin parcuri. Nu putem sa facem fotbal pe prietenii. Mandorlini trebuia sa vorbeasca despre echipa cat era el aici. Nu e fair-play ce face. Antrenorii nu se ataca intre ei. De Zerbi a fost accidentat, Bjelanovic la fel, pe Sforzini l-ati vazut in doua meciuri cat poate.
Singurul care n-a jucat deloc a fost Piccolo. Pe linia de fund n-am facut schimbari, cu exceptia Rada, pe care-l cunosteam. Pe Piccolo am vrut sa-l bag la Arad si mi-a zis ca are probleme stomacale. I-am zis: «Bine ma baiatule, nu mai fa nici deplasarea atunci!». Am vurt sa joc cu el si cu Diogo, dar a trebuit sa apelez la Rada”, a spus Cartu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.