Cartea te priveste, indrazneste!

Cartea te priveste, indrazneste!

0 83

Astazi, 15 octombrie a.c., de la ora 16:30, in libraria Okian are loc o noua intalnire in cadrul proiectului Asociatiei GIL CORONA „Cartea te priveste, indrazneste!”
La prima intalnire, de succes, de la Carturesti (de Noaptea bibliotecilor) participantii – de la mai multe licee brasovene (Mesota, Saguna, Stiintele Naturii, Honterus si Seminarul Teologic)- au dovedit cu totii cat de neintemeiate sunt prejudecatile des intalnite fata de „tineri de azi” :).
„Speram ca in continuare intalnirile noastre sa fie stimulative.
Vom purta acelasi tip de dialog informal, legat de o tema incitatnta: despre cum ne castigam independenta si despre cum ne poate ajuta creativitatea sa supravietuim.
V-ati gandit pana acum la o noua utilitate a lucrurilor si situatiilor obisnuite?
Plecam, ca de obicei de la o carte… Sa vedem daca va dati seama de la care:)).
„Pe scurt, am invatat din experienta si din firea lucrurilor ca tot ce este bun in lumea aceasta nu are pret decat atunci cand ne aduce vreun folos… Oricat am strange si gramadi ca sa mai dam si altora, totusi nu ne putem bucura decat de ceea ce ne foloseste si nu de mai mult. Aveam prea mult din toate si nu stiam ce sa fac cu ele”, au declarat plini de entuziasm organizatorii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.