Carne de lup etichetata drept falci de buldog in meniul PDL

Carne de lup etichetata drept falci de buldog in meniul PDL

0 119
PDL se afunda pe zi ce trece in scandalul carnii de buldog. Veterinarul Traian Basescu, expert in resuscitari de partid, a detectat urme de falci in meniul care li se serveste pedelistilor la fiecare intrunire. Mentorul, fondatorul si, in timpul liber sau al suspendarilor, dumnezeul portocaliilor rebranbuiti in verde, vrea sa le propune gurmanzilor de la PDL carne de caprioara.
E drept ca reclama suna ca una de bere: blonda, cu un gust amarui pe care nu-l uiti niciodata, dar Elena Udrea face figura de gazela gratioasa, zburdand printre cuvinte si mesaje adresate membrilor de partid, pe langa huiduma de Blaga, neinzestrat cu darul vorbirii si latrand dogit a pustiu in ograda dezertata a PDL.
Care dintre ei va conduce partidul vor stabili purtatorii de carnete de partid, carora Traian Basescu li se adreseaza ca propriului electorat. Nu s-a mai refugiat in garaj, ca pe vremea suspendarii, ci s-a retras pe facebook, de unde ii instiga pe pedelisti sa nu lase fesenizati de politica falimentara si impotenta a lui Blaga. Alternativa pe care le-o propune este Elena Udrea, remarketata si ea in postura de Alba ca Zapada in padurea cu buldogi si caprioare. Comparatia nu e intamplatoare: pe langa pigmeii din partid – chiar si din conducere – incapabili sa mobilizeze trei electori intr-o piata publica, Elena Udrea este cu doua capete mai inalta decat piticii portocalii.
Tribulatiile prin care trece acum PDL-ul seamana insa mai mult cu intamplarile din Scufita Rosie. Unde fetita neascultatoare a facut blat cu lupul cel rau sa devoreze buldogul si sa o pape in final si pe bunicuta.
Dupa aluziile la politica FSN pe care le facea Traian Basescu zilele trecute apropo de politica dusa de PDL-ul lui Blaga, e aproape sigur cine este bunicuta. Daca politica ar avea si ea o Directie Sanitar Veterinara, inspectorii acesteia ar descoperi la descinderea in blocul alimentar PDL carne vanoasa de lup in aspic flasc de buldog.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.