Cancescu si i-a pus in cap pe penegistii brasoveni

Cancescu si i-a pus in cap pe penegistii brasoveni

0 65

Conducerea PNG Brasov sare la gatul liderului liberal brasovean, presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, sfatuindu-l sa isi vada de treburile judetului si sa nu se mai bage in treburile municpiului Brasov.


„Avand in vedere procentele pe care PNG le are in sondaje, ne putem transforma din albitru, cum ne-am declarat, in jucatori pe scena politicii romanesti. Pe fondul scaderii procentelor electorale ale PNL, Cancescu actioneaza ca un un om cu vechi state de plata in regimul comunist, aplicand metode cadrelor comuniste, el chiar verificand dosarele angajatiilor IAR Gimbav in perioada dinainte de 1989. In loc sa se preocupe de soarta judetului, el se arata interesat de cat s-a asfaltat in municipiul Brasov. Mai mult, reabilitarea drumurilor judetene a fost blocata de mai bine de un an de cand exista finantarea pentru acest gen de lucrari. Basca, judetul a platit penalitati din abnii contribuabililor. Se lauda insa ca primii 16 kilometri de drumuri judetene au fost reabilitate in ultima luna”, a declart miercuri Horatiu Braga, purtatotul de cuvant si secretarul PNG Brasov.?


Reprezentantul PNG i-a atras atentia lui Cancescu ca postul sau de sef al administratiei judetene a fost caltigat datorita unei conventii intre liberali si PSD, in 2004, iar potrivit acesteia, liderul liberal ar fi trebuit inlocuit din scaunul de presedintel al CJ Brasov cu un pesedist.


„Nu mai e mult pana la alegerile locale. Speram ca si cu ajutorul nostru ca asemenea oameni, cu asemenea capacitati sa paraseasca scena politica din Romania. Pe scena politica trebuiesc persoane dinamice, tinere si prgmatice nu fosti cadristi comunisti”, a mai comentat Braga.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.