Cancescu scoate sabia

Cancescu scoate sabia

0 276

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, penelistul Aristotel Cancescu, s-a suparat foc pe primarul Brasovului, pedelistul George Scripcaru, acuzandu-l pe acesta ca il obstructioneaza in tot ce vrea sa faca pe raza municipiului. Este vorba de niste proiecte de investitii ale CJ a caror transpunere in fapta depinde de niste aprobari si autorizatii de constructie pe care trebuie sa le elibereze Primaria, dar aceasta intarzie eliberarea lor, punand astfel bete in roate.
Aristotel Cancescu spune despre acest fapt: „Am ajuns sa primim autorizatiile doar prin sentinte definitive si irevocabile ale instantelor, fiindca am fost nevoiti sa deschidem tot felulde procese pentru a ne putea face treaba. Eu am eliberat in timp si am semnat orice solicitare a municipalitati.”
Si pentru ca nu s-a putut apuca de treaba din cauza acestor intarzieri la eliberarea autorizatiilor, uneori chiar si cu aproape un an de la depunerea cererii, Cancescu adauga: „Ma gandesc serios sa dau in judecata Primaria Brasov pentru acest boicot sistematic, fiindca noi am pierdut mult din cauza acestei atitudini.”
La randul sau, referindu-se la cele afirmate de Cancescu, dusmanul sau de moarte, Scripcaru afirma ca „exista anumite reguli in orice localitate care trebuie respectate de toti oamenii, indiferent de functiile sau pozitiile pe care le ocupa.”
Pe mine unul, caruia nu-i pasa cine ce face sau zice, ori din ce formatiune politica face parte cand conduce orasul sau judetul, ci doar doreste ca treaba sa mearga bine si cetatenii simpli, ca mine si ca noi toti, sa fie multumiti, ma nelinisteste aceasta cearta care a inceput acum patru ani si se tot accentueaza. Fiind neutru si apolitic, pot privi cu detasare situatia. Si, din cele vazute si auzite, inclin sa-i dau dreptate lui Cancescu, mai ales ca, dupa patru ani, m-am cam lamurit ce paduchi poarta in blana PD-L. Ca dovada aduc inca o declaratie a lui Scripcaru in acest caz, facuta – impresia mea personala – in doi peri, asa cum sunt toate declaratiile pedelistilor, fara miez si continut la obiect, ca facute de dupa visin, in stilul „lasa-le incurcate, ca poate se descurca ele si singure”.
Scripcaru raspunde acuzelor: „Primarul aplica legile, chiar daca vizeaza o firma, o institutie sau o persoana fizica. Cine se incadreaza si le respecta, foarte bine. In ceea ce spune domnul Cancescu este vorba, insa, despre o tema de campanie, restul fiind … PURA COINCIDENTA (sublinierea autorului). Eu il asigur de tot sprijinul meu.”
Ma deranjaza enorm acest fariseism, aceasta incalificabila lipsa de respect fata de adevar. Este un fel de „hotul striga hotii!”. Chestia cu purele coincidente este inafara oricaror norme de etica. Exista o coincidenta, gasesti doua, afli si de a treia, dar cand se ingramadesc, este doar rea vointa.
Nu ca ma incanta Cancescu, dar Scripcaru m-a deceptionat irevocabil.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.