Cancescu dixit

Cancescu dixit

0 79


Domnului Cancescu, presedinte liberal local si al Consiliului Judetean, omul care este la cutite cu domnul Scripcaru, presedinte local al pedelistilor si primar al urbei de langa Tampa, i s-a facut mila de protestatarul devenit cronic si trecut la profesionism? in ramura si numai nu i-a plans pe umar lui Botorog.


Domnul Cancescu invita imperativ la solutionarea problemei in favoarea protestatarului, care a ajuns sa umble in carje datorita batailor incasate de la politisti si a aruncarii sale la groapa de gunoi a orasului, dupa cum pretinde el. Iar pentru rezolvarea cazului degetul care a renovat monumentele istorice brasovene arata spre omul care a vopsit bancile dintre blocuri si a pus bazele sensurilor giratorii la Brasov, asfaltand si carosabilul aflat la vedere.


Sa ne amintim putin – si cat ne mai tine memoria – cum s-a ajuns la aceasta situatie.


Acum vreo patru ani cowboyul indigen isi pastea linistit turmisoara de ierbivore pe viranul plin de iarba grasa din Centrul Civic. Ca in toate tarile civilizate a intervenit salubrizarea zonei, vitele fiind confiscate de reprezentantii Primeriei si duse intr-un grajd, iar Botorg a fost invitat sa si le ia, achitand o mica taxa pentru zilele in care vitele au stat acolo. Dar domnul cowboy a refuzat sa le ia , acuzand ca animalele nu au fost hranite si au ajuns piele si os. Si de atunci s-a apucat sa protesteze, asa cum am aratat in numarul de ieri al cotidianului.


Se prea poateca domnul Botorog sa o mai fi luat si pe cocoasa din timp in timp, caci nu prea avea autorizatie protestul sau, iar pancartele purtate tip sandwich povestesc bazaconii, intreaga prezenta fiind dezagreabila per total.


Eu nu il iubesc pe Scripcaru si nici nu-l agreez. Dar in acest caz ii dau dreptate, caci dorim sa fim un oras civilizat, iar incapatanarea lui Botorog este o pata.


Asa ca ma intreb: daca mila domnului Cancescu este asa de mare si ii iese din suflet, de ce nu il despagubeste dansul pe cowboy, din bugetul judetean, din buzunar propriu sau din sponsorizari. Si problema ar fi rezolvata.


Poate aceasta sugestie va rezolva problema si ii va creste actiunile domnului Cancescu.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.