Cancescu a mai primit oxigen!

Cancescu a mai primit oxigen!

0 116

?


Rezultatele sub asteptari de la scrutinul din 25 noiembrie a pus conducerea PNL Brasov in fata unui soc greu de suportat si mai ales greu de trecut.


Este inexplicabil pentru unii cum de s-au obtinut astfel de rezultate!


Rezultate ?care au impins PNL pe locul trei, dupa PD si PSD in politica brasoveana.


Orgoliul liberal a fost extrem de sifonat, procentele obtinute in unele localitati rurale si chiar in unele orase fiind incredibil de mic.


Una aratau sondajele si alta s-a cules din urne.


La Ghimbav s-au numarat doar 93 de voturi din …peste 4.600 de cetateni inscrisi pe liste! Sa obtii astfel de rezultate la Sacele sau Rasnov unde primarii sunt liberali? Cum sa reactionezi cand dupa numaratoare s-a scris un numar dintr-o singura cifra in dreptul liberalilor?


Analiza rezultatelor a creeat in interiorul PNL Brasov multe discutii si multe asteptari, multe intrebari. Vor fi sanctiuni? Cine va fi sanctionat? Cum se vor sanctiona rezultatele foarte slabe obtinute in municipiul Brasov?


Dupa ce s-a declarat recent total nemultumit de rezultatul obtinut de liberali in judet, printr-o miscare abila, presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a obtinut sambata un vot de incredere a Biroului Permanent Judetean (BPJ).
Nimeni nu si-a permis sa „miste in front”. Toti membrii BPJ Brasov au votat in unanimitate pentru ramanerea in functie a lui Aristotel Cancescu, cel care detine si functia de presedintele a CJ Brasov.


Ramane de neinteles, (doar pentru unii) cum de au obtinut liberalii, la Brasov, un scor electoral atat de slab.


Vom vedea ce se intampla cu orgoliul liberal, foarte mare intre scrutinuri, in fata rezultatelor obtinute de colegii lor de Alianta D.A.!


?PD-ul lui Scripcaru este nu numai pe pozitia 1 dar si la o distanta foarte mare (procentele obtinute de PD sunt aproape de trei ori mai multe!!!!) de …PNL-ul lui Cancescu.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.