Cabinetul Croitoru la testare

Cabinetul Croitoru la testare

0 55

De maine, ministrii propusi de Lucian Croitoru vor incepe sa fie audiati in comisiile de specialitate.
Birourile Permanente au decis ieri ca audierile ministrilor propusi pentru a forma Cabinetul Croitoru sa aiba loc incepand de maine. Plenul reunit pentru votul de investitura a fost programat pentru data de 4 noiembrie, a anuntat deputatul PNL Mihai Voicu, secretar al Biroului Permanent. Asta probabil ca sa-i faca o bucurie si un cadou presedintelui Basescu de ziua lui.
„Birourile au decis sa duca votul pe guvern miercuri, 4 noiembrie. Este o procedura nemaiintalnita pana in momentul de fata, in Parlament”, a spus presedintele Camerei Depuaþilor, pedelista Roberta Anastase.
Potrivit Robertei Anastase, „audierile sunt o modalitate de a cunoaste planurile unui potential ministru cu privire la ceea ce va face el in functie”.
„De obicei, audierile aveau loc intr-un timp foarte scurt. Au fost dezbateri intense, prelungite. La un moment dat s-a vorbit despre faptul ca trebuie ca ministrii care au fost pana acum in functie sa dea seama de ceea ce au facut pe perioada cat au fost ministri, ceea ce este un pic ciudat, pentru ca noi avem alte instrumente, ca parlamentari, daca vrem sa aflam despre activitatea unui ministru in functie. Audierile sunt tocmai o oportunitate de a cunoaste planurile unui potential ministru cu privire la ceea ce va face el in functie”, a apreciat presedintele Camerei.
„E clar, e un joc politic”, avertizeaza Anastase. „Mi-e teama sa merg mai departe cu gandul ca aceasta campanie este cea care determina un astfel de comportament”, a incheiat preaedintele Camerei, vadit dezamagita de decizia birourilor.

Iar dezamagirea izvoraste din faptul ca tot ce nu convine PD-L este contrar intereselor tarii, este o actiune politica si asa mai departe. Tot ce nu se face conform ideilor, vointei si, mai ales, intereselor stapanului suprem, toate acestea sunt indreptate impotriva poporului.
Sa speram ca alegerile il vor indeparta de pe scena politica a tarii pe acest stapan suprem de sorginte comunista.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.