Bursa pentru Excelenta 2007 pentru studenti

Bursa pentru Excelenta 2007 pentru studenti

0 187

Reteaua internationala de comunicare Scholz&Friends cauta tinere talente si ii invita pe cei mai proaspeti creativi din Europa sa concureze pentru obtinerea Bursei pentru Excelenta Creativa 2007. Aflata la cea de-a VI-a editie, bursa se adreseaza studentilor in an terminal la facultati care au cursuri cu profil creativ. Scholz&Friends ofera castigatorului 500 euro pe luna, timp de un an. Mai mult, castigatorul va putea beneficia de sfaturile avizate ale unuia dintre specialistii retelei.


Aplicatiile trebuie trimise la sediul „Scholz&Friends” din Berlin pana la data de 10 martie, inclusiv. Acestea trebuie sa includa: formular completat, CV, fotografie, mostre ale muncii creative, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor si o scurta prezentare a temei de licenta, in cazul in care acest lucru este posibil.


Juriul care va decide castigatorul este alcatuit din Mark Featherstone-Witty, CEO al Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), profesorul Wolfgang Schonholz, de la Hamburg College of Applied Sciences, Peter Martin Schoning, directorul consiliului de parteneri Scolz&Friends si Martin Pross, partner managing director Scholz&Friends Berlin.


?


Si studentii romani pot aplica pentru Bursa


„Studentii romani nu sunt cu nimic mai prejos decat cei din alte state europene. Le cunosc entuziasmul, talentul si curiozitatea febrila. De aceea ii incurajez sa profite de avantajele acestei burse internationale. Ii provoc sa-si testeze limitele”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV Scholz&Friends Bucuresti si lector la Academia de Teatru si Film.


Bursa pentru Excelenta Creativa este unul dintre cele trei instrumente ale agentiei de a sustine tinerele talente. Scholz&Friends organizeaza competitia anuala „Poate sunt un copywriter innascut?” si participa la training-ul multi-disciplinar de pregatire in media, parte a „Satului Creativ” („Creative Village”).


Cea de-a cincea editie a Bursei pentru Excelenta Creativa Scholz&Friends de anul trecut si-a dovedit importanta, prin rezultate mai mult decat satisfacatoare. Au fost inregistrate peste 100 de aplicatii ale unor studenti talentati din 19 tari. Bursa a fost castigata de Johanna-Theresa Manke din Hamburg, studenta la Design in cadrul Colegiul de Stiinte Aplicate din Hamburg. Alte cinci aplicatii au fost foarte apreciate. Desi nu au primit suma de bani, au putut beneficia de avantajele colaborarii cu specialistii Scholz&Friends.


Aplicatiile vor fi trimise la: Scholz & Friends Scholarship for Creative Excellence, c/o Scholz & Friends AG, Nicole Ruhl Chausseestra?e 8/E, 10115 Berlin, Germany sau online la: scholarship@s-f.com.


Informatii suplimentare despre formularul de aplicatie pot fi gasite la adresa web: www.sf.com/group/uk/publications.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.