Brasovul va organiza Congresul National de Salsa

Brasovul va organiza Congresul National de Salsa

0 116
Academia de Dans impreuna cu Salsa Picante anunta organizarea la Brasov a celei de-a saptea editii a Congresului National de Salsa. Aceast congres va avea loc intre 24 si 27 ianuarie 2013, ca de obicei, in centrul orasului, la Hotelul Aro Palace, care va pune la dispozitie patru sali pentru workshop-uri si trei sali de party.
Intalnirea anuala a dansatorilor de salsa din Romania aduce la Brasov participanti si instructori de la scoli de profil din toata tara, care vor petrece patru nopti pline de dans si show-uri si vor lua parte la concursuri de Jack&Jill cu premii substantiale, precum si la peste 40 de workshop-uri de dificultate diferita, ce vor acoperi toate zonele dansurilor latino-caraibice: salsa on1, salsa on2, cha-cha, bachata, kizomba, zouk, merengue, zumba si rumba cubana.
Muzica va fi asigurata de DJ Romy aka The Preacher, Dj Monik, DJ Bidi, DJ LiviuX aka Gabriel, DJ Mikael El Salsabroso, DJ My_Urri, DJ Syl, DJ Bosc, DJ Bratucci, DJ Martin si DJ Raz, iar MCs vor fi Dragos Balea (Salsa Galaxy), Justinian Radu (Salsa for You) si binecunoscutul Wilmark Rizzo Hernandez (Wilmark Dance Academy), fondatorul Academiei de Dansuri Latino-Americane.
Invitatii speciali ai evenimentului sunt membrii trupei de salsa Tumbaito din Bulgaria, care vor concerta in ultima seara. Inscrierile la congres si la concursul de Jack&Jill se fac la tel. 0746.276.628 (Eva Dinu) sau la adresa eva.dinu@nationalsalsacongress.ro. Mai multe detalii gasiti pe www.nationalsalsacongress.ro.
 
Cristinel Stavaru
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.