Brasovul va organiza a doua editie a concursului international de sah Cupa...

Brasovul va organiza a doua editie a concursului international de sah Cupa Aprily Lajos

0 124

Intre 5 si 12 ianuarie 2013, la Brasov se desfasoara cea de-a doua editie a concursului international de sah Cupa Aprily Lajos, eveniment organizat de catre Clubul Sportiv al Colegiului National „Aprily Lajos” din localitate si Colegiul National „Aprily Lajos”, cu sprijinul Asociatiei Judetene de Sah si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Brasov.

Competitia are loc in incinta Colegiului National „Aprily Lajos” (Str. Dupa Ziduri 3) si cuprinde un turneu adresat jucatorilor de toate varstele (turneu A) si unul rezervat juniorilor sub 14 ani (turneu B).

Se vor juca 9 runde in sistem elvetian, la finele carora vor fi oferite cupe, diplome si premii in bani, in valoare totala de 3.300 de lei pentru turneul A, respectiv 1.050 de lei pentru turneul celor mai tineri sahisti.

Inscrierile se fac pana la data de 3 ianuarie 2013, la tel./fax 0268.415.355, sau la adresele colegiulaprily@adslexpress.ro si gotsman_misi@yahoo.com.

Taxa de participare la turneul A este 60 de lei pentru juniori si 90 de lei pentru seniori, iar pentru turneul B este 50 de lei. Rezultatele ambelor turnee vor fi trimise la FIDE pentru calculul coeficientului international valoric (elo).

Evenimentul sportiv va fi deschis de un simultan sustinut de catre Marele Maestru International Ciprian Nanu.

Mai multe detalii puteti obtine la tel. 0788.436.661 (Gotsman Mihail), 0745.389.349 (Ciprian Nanu) sau pe www.ajsahbv.ro.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.