Brasovenii vor toate punctele

Brasovenii vor toate punctele

0 79
FC Brasov intalneste astazi pe teren propriu, incepand cu ora 21,30 formatia Astra Ploiesti, intr-un meci contand pentru etapa aV-a a Ligii I. Antrenorul Ionut Badea a declarat ca echipa sa trebuie sa treaca repede peste infrangerea de la Chiajna si sa se concentreze foarte tare pe meciul cu Astra.
"Ne asteapta o partida dificila prin prisma adversarului care nu are o situatie tocmai buna, in acest inceput de sezon, dar si pentru ca am suferit prima infrangere din acest sezon, la Chiajna. Sper sa trecem repede peste acest dus rece si sa intelegem ce s-a gresit la Chiajna, acolo unde, inainte de toate, atitudinea a fost nepotrivita.
Sunt extrem de importante punctele cu Astra si trebuie sa facem totul pentru a le castiga. Nu va fi usor, pentru ca Astra poate pune probleme, chiar daca inca se cauta si nu arata ca o echipa definita. Le-am analizat si punctele forte si punctele slabe si sper sa reusim sa facem un joc bun si un rezultat pe masura".
Portarul Pedro Taborda considera ca echipa se concentreaza prea mult pe atac si uita de aparare, din acest motiv fiind inregistrare si rezultate slabe: "Trebuie sa lasam in urma ce s-a intamplat la Chiajna si sa ne concentram la ceea ce avem in fata, adica la meciul cu Astra. Noi suntem o echipa care joaca mult in atac si uitam de aparare. Atunci cand se uita de aparare se primesc goluri. In fotbal e important sa te concentrezi mai intai pe aparare si apoi pe atac.
Cred ca apararea ar trebui sa inceapa cu atacantii. Daca esti bine organizat si daca toata lumea face faza defensiva, atunci le va fi mult mai greu adversarilor sa ajunga la poarta ta si sa marcheze. Cred ca noi nu facem un presing destul de agresiv si cred ca suntem mai putin concentrati pe faza defensiva decat pe cea ofensiva si lucrul acesta se vede".
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.