Brasovenii vor putea vedea Lacul Lebedelor pe gheata patinoarului din Parcul Tractorul

Brasovenii vor putea vedea Lacul Lebedelor pe gheata patinoarului din Parcul Tractorul

0 109

Patinoarul Olimpic Brasov va fi gazda unui spectacol pe gheata de exceptie oferit, in data de 8 februarie 2013, de catre renumita trupa Imperial Ice Stars.

Lacul Lebedelor pe gheata va incanta publicul brasovean, asa cum toate prestatiile The Imperial Ice Stars, in care se regasesc 83 dintre cei mai mari patinatori la nivel mondial, au facut-o pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra pana la Esplanade Theatre din Singapore.

Acrobatii pe gheata, flacari, zapada, jocuri de lumini, magie, acestea sunt ingredientele care au adunat de-a lungul anilor la spectacolele trupei peste patru milioane de oameni, pe cinci continente.

Lacul Lebedelor pe gheata a fost reprezentat in peste 22 de tari, intre anii 2010 si 2012, iar pe 8 februarie 2013 va fi pus in scena, in premiera, si la Brasov.

Pretul biletelor variaza intre 50 si 250 de lei. Acestea vor putea fi achizitionate fie on line, de pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, fie de la Patinoarul Olimpic Brasov sau de la standul special amenajat in Piata Sfatului.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.