Brașoveanul Tudor Benga, deputat USR-Plus, aruncă în aer majoritatea parlamentară

Brașoveanul Tudor Benga, deputat USR-Plus, aruncă în aer majoritatea parlamentară

1 55

Disputa USR Brașov- Dan Barna, binecunoscută brașovenilor, s-a mutat în Parlament, astfel încât deputatul de Brașov Tudor Benga a spart Omerta impusă de Barna-Cioloș în partid și a acuzat servitutea Parlamentului față de guvern. Este cunoscut faptul că respectiva conducere a USR-Plus a impus parlamentarilor săi pasivitatea totală față de bugetul Cîțu, neintroducerea niciunui amendament și respingerea oricăruia care ar putea chiar îmbunătăți bugetul. Ca într-un veritabil partid marxist, cuvântul tovarășului conducător, în cazul acesta al celor doi tovarăși, este sacrosanct, inviolabil și de necontrazis.

Un act de curaj al unui brașovean marginalizat de conducerea USR
Brașoveanul Tudor Benga a rupt lanțul și a acuzat de la tribuna Parlamentului majoritatea parlamentară PNL-USR-Plus-UDMR că procedează ca în vremurile de tristă amintire a dominării Legislativului de Dragnea-Iordache. Respingerea în bloc a celor 3.500 de amendamente i-a creat o stare de revoltă și a simțit că trebuie să arunce adevărul în față Coaliției din care și el face parte.

Întoarcerea Coaliției de dreapta la metehnele celei drăgniste de stânga
„Legea bugetului de stat e probabil cea mai importanta lege pe care o votam în decursul unui an de zile și eu nu am cine-stie -ce vechime in Parlamentul asta, dar am fost aici in mandatul trecut cand majoritatea PSD, Dragnea, Nicolicea, Iordache au calcat in picioare Parlamentul si parlamentarismul romanesc. Si la momentul respectiv mi-am promis ca unul din lucrurile pe care trebuie sa le facem este sa schimbăm fundamental” declara brașoveanul de la tribuna parlamentului.

Un Parlament umbră a celui care a fost acum douăzeci de ani
„Problema este ca un buget care trece fara absolut niciun amendament adoptat este in esenta un Parlament care isi abandoneaza datoria de a controla Executivul si suntem intr-o situatie speciala de an pandemic si deficit excesiv, dar problema este ca an de an Parlamentul joaca aceasta operetă si o pune in scena si trebuie sa schimbam lucrul asta pentru ca este un motiv pentru care institutia asta se afla la sub 10% in increderea populatiei”, a tunat Tudor Benga în timpul surogatului de dezbateri pe marginea bugetului.

Libiu Mateescu 

COMENTARII

  1. De lătrat latră dar ce-a făcut? A VOTAT AU BA BUGETUL???
    Că atunci când a fost cu securistul torționar de Tobă a votat „DA”!!!
    Noi nu uităm, noi nu iertăm.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.