Brașoveanul Gheorghe Ialomițianu și-a regăsit calea politică

Brașoveanul Gheorghe Ialomițianu și-a regăsit calea politică

0 52

După repetate și irelevante oscilări politice între PNȚCD, PNL, ALDE și ProRomânia, fostul ministru brașovean Gheorghe Ialomițianu a revenit la iubirea dintâi, Traian Băsescu, cel care l-a promovat ministru de Finanțe în guvernarea Boc.
Legați de o strânsă prietenie, cei doi se regăsesc astăzi în rândurile Partidului Mișcarea Populară, după eșecul lui Ialomițianu la alegerile locale pentru Primăria Brașovului și după dispariția în derizoriu a fostului viceprimar și șef al PMP Brașov, Costel Mihai, după aceleași alegeri.
Gheorghe Ialomițianu este și președinte al Asociației Naționale a Profesiilor Liberale, funcție pe care cei de la PNL n-au reușit să și-o adjudece. Fostul minstru al Finanțelor a dat și o destinație obligatorie PRR: ,,Gheorghe Ialomițianu, vicepreședinte PMP și fost ministru de Finanțe: “Programul national de redresare si rezilienta ar trebui sa fie un program de tara deoarece in urma derularii acestui program ar fi obligatoriu ca Romania sa devina o tara care sa poate sa faca fata oricarei crize.
Ar fi bine daca din cei 30 miliarde euro se vor aloca sume substantiale in scopul consolidarii clasei de mijloc, cresterea competitivitatii economice pe pietele internationale ale IMM-urilor, imbunatatirea calitatii produselor romanesti si dezvoltarea activitatii de cercetare si dezvoltare pentru IMM-uri.

Astfel se va asigura o crestere economica sustenabila pe termen lung, crearea de locuri de munca bine platite si stimularea consumului pe baza produselor romanesti. Romania, din pacate, in ultimii ani, a inregistrat deficit al balantei comerciale, ceea ce inseamna a stimulat consumul din importuri. Doar in luna ianuarie 2021 acest deficit a fost de peste 1 miliard de euro” spune brașoveanul Ialomițianu conform unei postări PMP.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.