Brasov: Proiect rezidential finantat de BCR

Brasov: Proiect rezidential finantat de BCR

0 178

Criza economica ii determina pe tot mai multi oameni de afaceri sa apeleze la „tertipuri” pentru a putea duce la bun sfarsit proiecte ce au fost incepute inainte de declansarea taifunului financiar.
Proiectele imobiliare au fost primele care au ramas „in plop”, fiind lovite din plin de efectele negative ale crizei. Din acest motiv, initiatorii lor au incercat resuscitarea acestora cu ajutorul banilor luati cu imprumut.
Astfel, firma INR Management Real Estate, controlata de omul de afaceri Dan Fischer, va primi un credit de la Banca Comerciala Romana (BCR) pentru realizarea proiectului rezidential Silver Mountain, din Poiana Brasov, au declarat reprezentantii dezvoltatorului. „BCR este partenerul nostru din 2006, de cand am inceput proiectul”, a declarat Anca Rusu, director operational al INR Management Real Estate, pentru Ziarul Financiar.
Firma va primi un credit de 75 mil. euro de la BCR pentru a putea finaliza lucrarea.
Banca a suplimentat astfel finantarea pentru acest proiect, creditul asigurand fondurile necesare pentru finalizarea etapei actuale aflate in constructie, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului. Valoarea totala estimata a investitiei pentru faza actuala se ridica la 140 mil. euro.
Silver Mountain va include, printre altele, un hotel de lux, operat de lantul international Radisson, un centru spa si teren de golf, club de tenis, ski, inot, echitatie, zone de shopping, restaurante si cinematografe.
Clubul de tenis din cadrul complexului va fi condus de fostul mare tenismen Ilie Nastase.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.