Brasov- mica Venetie

Brasov- mica Venetie

0 61

Daca Bucurestiul a fost considerat pe drept “micul Paris”, in ultima vreme, o data cu ploile care s-au abatut asupra tarii si implicit asupra judetul nostru, Brasovul isi va putea, pe drept, revendica numele de “”mica Venetie”. Pentru cei care s-au avantat in oras cu masina pe timpul ploilor ii compatimim si, sincer, suntem alaturi de ei, mai ales ca in perioada urmatoare sigur vor avea de-a face cu raceli puternice.
Cei mai oropsiti de soarta au fost cei care marti au avut de trecut pasajul din cartierul Craiter. Masini ramase in pana, soferi furiosi, persoane care impingeau masinile in apa pana aprope de genunchi si multi alti care statea pur si simplu in traffic si “admira” spectacolul care li se oferea. Toti cei partasi la acesta imagine aveu un singur of si pomeneau o singura persoana: primarul care chiar daca a asfaltat aprope tot ce era de asfaltat, a uitat sa “aranjeze” canalizarile. La pasajul din Tractorul situatie a fost mai “linistita” asta si datorita faptului nu a plouat destul de mult.
Asa ca, dragi brasoveni, degeaba faceti miting-uri pentru piste de biciclisti sau pentru respectarea in trafic a motociclistilor. In cel mai scurt timp barcile vor fi “la putere” in Brasov, “mica Venetie”.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.