Brasov: jocurile sunt facute. Nimeni nu tradeaza?

Brasov: jocurile sunt facute. Nimeni nu tradeaza?

0 58

E o vorba care spune ca Dumnezeu nu bate cu parul. In cazul alegerilor din Romania bate cu negocierea. Dupa ce PSD a castigat parlamentarele din toamna lui 2004, ascensiunea dubioasa, de doua ore, a lui Basescu a aruncat partidul castigator in opozitie. Business is business!
Acum, cel putin la noi in judet, a venit si randul PSD. De pe o amarata de pozitie a treia, social-democratii sunt in postura de “jeux sont faites”, fara nicio garantie pentru “rien ne va plus”. Cu vreo patru ani in urma preziceam euforie in randul PSD Brasov in cazul in care acest partid obtine un procentaj ceva mai bun decat UDMR. Qvod erat demonstrandum! Si nu doar ca se bucura, dar PSD va si face ceea ce UDMR face de multi ani in judet, anume va negocia functii care vor face bici din stiti voi ce!Cele doua partide rivale au semnat un protocol cu PNL, pentru sustinerea reciproca in turul al doilea si pentru obtinerea functiilor de presedinte si vicepresedinte al Consiliului Judetean.
Oficial, protocolul a fost incheiat pentru binele judetului. „In ciuda diferentelor de platforma si de program, s-au gasit elemente pentru finalizarea unui protocol in care sa ne regasim si noi cu propunerile electorale pe care le-am avut. Ma refer aici la aeroport, la ocolitoarele Brasovului, Codlei, Fagarasului, Sacelelor, la parcul industrial Prejmer”, a declarat presedintele PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, care a apreciat oferta venita din partea PNL si UDMR ca fiind „mai tentanta”. Atata de tentanta incat UDMR o vede ca pe o alianta de viitor. PNL-PSD-UDMR reprezinta „o alianta de viitor”, care s-ar putea repeta si la alegerile parlamentare din toamna, a declarat Attila Kovacs, presedintele UDMR.
Pentru investitiile enuntate doresc mult succes Aliantei. Decat sa recladim anapoda, mai bine sa ducem la bun sfarsit ce am inceput si sa cautam noi investitii in folosul judetului. O singura intrebare am de pus! Nimeni nu va trada? Ca de obicei UDMR mai uita sa se prezinte la vreo intalnire, mai uita ce-a semnat (ca si altii), mai nu se lasa, mai nu vrea! Raspunsul il va da viitorul, deocamdata stim doar ca intre candidatii celor trei partide va avea loc o competitie civilizata!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.