Bran Vasile recunoscut consilier municipal

Bran Vasile recunoscut consilier municipal

0 121

Cunoscutul(statistic)parlamentar de Brasov, Bran Vasile, acum liberal cu acte (fost FSN si PD), ales in 2008 consilier municipal, dupa luni de asteptare si batalii in instanta Justitia i-a recunoscut. PNL a facut anuntul la o saptamina dupa ce Tribunalul Arges – sectia civila a emis o decizie definitiva si irevocabila prin care „instanta a decis validarea mandatelor lui Vasile Bran si Iulian Mara“.
Hotararea instantei Arges (acolo s-a ajuns sa se judece cauza) mai poate fi atacata pe cale extraordinara, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Asa ca validarea mandatului pentru Bran Vasile pare departe de finalizare si asta tine de “toanele” primarului Scripacaru – PDL are majoritatea in Consiliul Local Brasov.
Practic Bran Vasile este o victima a propriei activitati parlamentare (este unul din brasovenii cu cel mai multe mandate parlamentare), aceasta pentru ca tocmai una din legile (stramba) votate ii lasa mandatul la discretia fostului coleg (de partid) si subordonat politic.
Din surse PNL Brasov, la viitoarea sedinta de plen, se va cere Consiliului Local Brasov recunoasterea si validarea mandatelor lui Vasile Bran si Iulian Mara.
Reamintim ca in locul celor doi, printr-o “manevra administrativa” si dincolo de spiritul legii, Consiliul Local Brasov, dominat de portocalii, a investit pe Radu Jica si Gabriela Urse.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.