BNR preda politica monetara la Brasov

BNR preda politica monetara la Brasov

0 99
Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a deschis lucrarile proiectului Academica la Brasov. Profesori universitari din 21 de universitati din tara vor afla de la specialistii BNR politicile financiar bancare si interventiile bancii nationale pe piata economica. Faceti bani din munca cinstita, este sfatul bancherilor pentru urmatorii 40 de ani.
Timp de o saptamana la Brasov si Sinaia vor avea loc cursuri si discutii intre profesionistii BNR, cercetatori de la Academia Romana si profesori universitari din 21 de universitati din tara. Actiunile fac parte din proiectul Academica BNR ajuns anul acesta la cea de-a doua editie si al carui scop este educarea publicului.
Mesajul BNR, transmis de Adrian Vasilescu – consilierul guvernatorului BNR, pentru urmatorii 40 de ani este munca si banii facuti din munca cinstatita :
La sesiunile de comunicari si cursuri participa profesori universitari din 21 de universitati din tara, de la Universitatea Transilvania din Brasov iau parte la eveniment 2 reprezentanti de la Facultatea de Stiinte Economice.
La festivitatea de deschiderea a participat si ministrul Educatiei Remus Pricopie care sustine ideea introducerii in programa scolara a unor informatii despre bani si  economie aplicata. Sesiunile din cadrul proiectului se vor incheia in 15 februarie la Brasov in Aula Universitatii cu o coferinta sustinuta de prim guvernatorul BNR profesorul universitar dr. Florin Georgescu.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.