Beti apa chioara!

Beti apa chioara!

0 107

Alimentele din ziua de azi sunt din ce in ce mai nocive, fiind tot mai bogate in E-uri. Multe dintre acestea sunt considerate cancerigene si pot crea consecinte devastatoare in organismele noastre.


Un alt aliment, aparent inofensiv, ne ameninta sanatatea: sucurile. Chiar daca sunt acidulate, dietetice sau naturale, ele sunt total interzise. Medicii ne recomanda sa bem numai apa, pentru ca sucurile ingrasa. Toate curele de slabire, fie ca acestea ar fi recomandate de specialisti de renume, fie ca sunt simple sugestii pentru o alimentatie sanatoasa, interzic, in primul rand, consumarea de sucuri. Cei suferinzi de diabet nu au voie sa consume niciun fel de sucuri, acestea putandu-le agrava boala iremediabil.


Cu toate acestea, piata sucurilor se diversifica tot mai mult, aromele incercand sa imbie pe cat mai multi dintre noi sa le consumam.


Se pare ca ele nu ar trebui desfiintate de tot, unii specialisti recomandand consumarea lor, mai ales, in perioadele de convalescenta.? Atunci cand organismul este slabit, sucurile ne ajuta sa asimilam, mai usor, glucoza si vitaminele.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.