Bataie de joc in Saptamana Mare

Bataie de joc in Saptamana Mare

0 120

Cam asa poate fi numit ceea ce s-a intamplat pe platoul de langa Biserica Ortodoxa „Schimbarea la fata”. Asta s-a petrecut ieri, platoul devenind locul in care peste trei sute de familii nevoiase din cartierul Astra – sa fi fost oare chiar toti cei care s-au inghesuit pe acolo atat de nevoiasi incat sa accepte o asemenea pomana pseudo social-democrata? – au primit o masa calda, in spiritul Sfintelor Sarbatori Pascale, la initiativa consilierului local Liviu Lupu.
„Pentru ca am programat actiunea in Saptamana Mare a Pastelui le-am oferit celor 300 de familii preparate de post”, ne-a spus consilierul local.
Lor li s-au alaturat si persoanele varstnice, care s-au ghiftuit – la gurile multora se bateau turcii, de parca acesti varstnici nu s-ar afla mai tot timpul anului in stare de post, si datorita social-democratilor – cu bucatele calde, de post, pregatite cu grija si daruite din inima.
Cred si eu, haleala de post este mult mai ieftina decat potolul pe care l-au inghitit, in aceeasi zi, Constantin Nita si ceilalti pesedisti!
„Le multumim din suflet organizatorilor pentru aceasta masa, care a devenit o traditie anuala pentru noi”, a declarat o pensionara satula burdusita, dupa ce viata i-a scos in cale pomana pesedista.
De asemenea, social-democratii brasoveni au impartit ieri pachete cu alimente pentru 300 de persoane. Tot ieri conservatorii brasoveni le-au oferit persoanelor defavorizate alimente pentru a-si putea umple masa de Paste.
Ei, chestiile astea sunt mult mai utile si mai apreciabile decat zeama oferita in decor public!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.