Basescu si Turismul

Basescu si Turismul

0 153

Imediat dupa plecarea reprezentantilor FMI din Bucuresti presedintele Basescu, intr-o discutie, in direct, cu Emil Hurezeanu si Adrian Ursu a abordat si tema turismului romanesc. Iata pe scurt pozitia presedintelui fata de cateva probleme debatute de presa in ultima perioada.
„Ministerul Turismului nu are in subordine un serviciu de informatii”
In ceea ce priveste informatiile aparute in presa, potrivit carora Ministerul Turismului a primit o serie de atributii de prim rang, cum ar fi protectia informatiilor clasificate, presedintele Basescu a spus ca nu este vorba de niciun serviciu de informatii.
„Din ce am inteles de la premier, nu este vorba de nici un serviciu de informatii. Stiu doar ca in toate hotelurile din lume se noteaza la receptie toate datele personale si nu e vorba decat de o dezinformare. Recunosc ca nu am citit hotararea, dar stiu ca nu e vorba de niciun serviciu secret”, a explicat presedintele.
Ministerul Turismului a primit, prin hotarare de guvern, o serie de atributii de prim rang, precum protectia informatiilor clasificate, pentru care s-a infiintat si un serviciu special, subordonat direct Elenei Udrea. De asemenea, prevenirea si combaterea terorismului prin activitati specifice sunt doua dintre atributiile principale ale ministrului Turismului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.