Basescu inca mai are sustinatori, Nu doar Brainstorm este printre...

Basescu inca mai are sustinatori,
Nu doar Brainstorm este printre ei

0 155
Va asigur dle ca nu sunt… o bestie iresponsabila! Eu n-o sa va cataloghez in nici un fel, caci cu siguranta aveti o motivatie pentru care ati ramas alaturi de un badaran smecher, incult si alcoolic care inca isi imagineaza (din cauza unora ca dvs.) ca mai reprezinta vreo majoritate (macar scriptica daca nu una reala). Recunosc ca am gresit atunci cand l-am creditat pe Iliescu cu doua mandate dar n-am repetat aceeasi greseala nici in 2004, nici in 2009 si nici in vara lui 2012!
Acest individ ce se autointituleaza nesimtit "seful statului", a ramas doar un slugoi total aservit intereselor antiromanesti!
Ce-a facut pentru Romania??? Nu are nici un merit pentru intrarea in UE sau in NATO! Cat de nesimtit si penibil poate fi, sa-si aroge asemenea merite!!! El are doar responsabilitatea totala pentru rusinea pe care o traim. Ne-a vandut atat de ieftin suveranitatea doar pentru lacomia infinita a celor pe care-i constrange sa-l sustina pana la capat.
Un turnator, un trisor fara constiinta, fara principii, fara de tara, care a jucat cu mize din ce in ce mai mari din banii statului, pana cand in nebunia lui a crezut ca totul i se cuvine.
In opt ani a reusit sa ne aduca in frig si foame, acolo unde nic macar comunismul n-a reusit!
A distrus invatamantul, cercetarea, sanatatea, a dezbinat toate categoriile sociale, si-a aservit Servicii, Justitia, Armata, a facut generali si procurori pe banda rulanta, a mintit si santajat tot ce i-a stat in cale, de la omul simplu pana la ditamai cancelarul A. Merkel si  Philip Gordon secretarul asistent al Departamentului SUA pentru Europa, care declarau ca democraÅ£ia din România a fost pusa sub semnul intrebarii. De catre cine? Tocmai de catre cea mai reprezentativa institutie: Parlamentul !!! Cand Basescu a decis ca trebuie votate legi precum taierea pensiilor, Parlamentul, a carei conducere o controla a numarat pana a iesit o majoritate si legea a trecut, chiar s-a si aplicat.
Atunci Basescu si al sau cerber M.Macovei, n-au parat inafara ca "democratia e in pericol", "ca Romania nu e stat de drept" ba mai mult, Basescu ne explica cum Statul roman nu e un stat social!!!  Dar ce fel de stat e Romania dle Brainstorm???
 
Cine vrea destramarea tarii?
Oare nu cel ce ne-a indatorat gratuit pentru cateva decenii, cel ce s-a declarat prieten cu Viktor Orban si Laszlo Tokes acceptandu-le inclusiv pretentiile teritoriale (regionalizarea Romaniei pe propunerea ungureasca), cel care a omis sa negocieze la propunerea rusilor tezaurul Romaniei, cel care neintrebat s-a oferit sa renunte la datoria Irakului catre Romania.
El este cel in a carui guvernare s-a furat sub obladuirea institutiilor aservite, mai mult decat am imprumutat de la FMI??? Exemplele pot continua iar celor ca dvs. va va deveni imposibil sa motivati actiunile acestui "presedinte jucator", de care se pare ca greu se mai pot descotorosi pana si cei ce l-au protejat.
In ultima vreme in tabara lor e doar panica si disperare. Nu pentru ca vine la putere Antonescu sau Ponta ci pentru ca nu mai pot controla monstrul care i-a servit pana de curand, in ciuda faptului ca l-au hranit atata vreme cu miliarde de euro,valori uriase smulse din prezentul si  viitorul romanilor. Cine au fost iresponsabilii in toata aceasta perioada dle Brainstorm? Nu cumva cei care refuza cu disperare sa accepte realitatea scuipata si apoi hahaita a lui Basescu?
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.