Baschet : Olimpia CSU Brașov, locul IV în Campionatul Național

Baschet : Olimpia CSU Brașov, locul IV în Campionatul Național

0 90

Olimpia CSU Braşov a pierdut ambele meciuri de la Arad, împotriva echipei locale FCC Baschet UAV, contând pentru finala mică a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
După ce în primul meci pierduseră abia după prelungiri (90-80), fetele antrenate de Dan Calancea au fost învinse de arădence și în al doilea meci, cu 87 – 73, având însă o evoluţie de apreciat, cu două sferturi în care au fost mai bune, Astfel FCC Baschet UAV Arad a câştigat medaliile de bronz în campionat, iar Olimpia CSU a terminat sezonul pe locul patru.
Un nou campionat cu o evoluţie lăudabilă şi cu multe jucătoare tinere şi foarte tinere utilizate în echipa alb-albastră, în linia ultimelor câteva sezoane, cu măcar o finală disputată. Echipa brașoveană are media de vârstă cea mai scăzută din campionat.
În finala mare, care se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, Sepsi SIC conduce cu 2-0 pe CS Municipal Satu Mare, după 69 – 68 şi 73-50 la Sfântu Gheorghe. Luni, la Satu Mare, este programat meciul cu numărul trei.

D.D.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.