Baschet : Olimpia CSU Brașov a pierdut la Satu Mare, dar nutrește...

Baschet : Olimpia CSU Brașov a pierdut la Satu Mare, dar nutrește speranțe de calificare în semifinalele Campionatului Național

0 97

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov au pierdut sâmbătă seara meciul disputat la Satu Mare, în cadrul grupei 1-6 a Campionatului Național. Scor 75-58 pentru gazde, pe sferturi, 26-13, 20-11, 12-23, 17-11. Antrenorul principal al echipei brașovene s-a bazat mult, pe toată durata partidei, pe jucătoarele tinere, care i-au lăsat o bună impresie. Punctele Olimpiei CSU Brașov au fost marcate de : D. Zubac 14, N. Zubac 14, Williams 11, Armanu 9, Beadle 5, Al Ash Hab 3, Dumitru 2. Nu a jucat Pesovic.

La finalul meciului, antrenorul Dan Calancea a declarat :

,,În ciuda înfrângerii de la Satu Mare, sunt realmente încântat de evoluția tinerelor jucătoare. Peste trei sferturi din timpul de joc, am trimis pe parchet, în același timp, cinci sportive ,românce și străine, cu vârsta mai mică de 22 de ani. Să domini sferturi trei (scor 23-12) de o asemenea manieră, este pentru mine răsplata muncii cu aceste jucătoare. Strategia noastră pentru acest sezon (in top 6 suntem cea mai tânară echipă, cu 21 de ani-media de varstă) dă, iată, rezultate. Rămâne să avem inteligența necesară, pentru a păstra acest grup de tinere. .Miercuri ne așteptă un meci decisiv, cu U Cluj, în tentativa noastră de a forța calificarea în semifinale.

Meciul cu Universitatea Cluj este programat la Brașov, miercuri, 4 martie, de la ora 17,00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.