Barometrul Național – români VOR interzicerea vânzării pământurilor, VOR unirea Basarabiei cu...

Barometrul Național – români VOR interzicerea vânzării pământurilor, VOR unirea Basarabiei cu Românianu și NU VOR aducerea migranților musulmani în Țară.

0 228
Adevărul de care trebuie să țină cont clasa politică: 62% dintre români se declară ÎMPOTRIVA aducerii migranților musulmani în Țară. 76% vor interzicerea vânzării pământurilor și a resurselor către străini și 74% vor unirea Basarabiei cu România

Astfel, conform Barometrului Național realizat de către Biroul de Cercetări Sociale (BCS) în perioada 27 noiembrie – 5 decembrie 2018, 62% dintre români se opun aducerii de migranți musulmani în țara noastră.

La întrebarea: „Dacă în ziua alegerilor europarlamentare s-ar organiza un Referendum privind interzicerea migranților musulmani în România, dvs cum ați vota?”, 62% au răspuns că ar vota „pentru” interzicerea migratorilor, în timp ce 22% ar fi împotriva interzicerii acestora pe teritoriul național.

Barometrul Național: 62% dintre români se declară ÎMPOTRIVA aducerii migranților musulmani în Țară. 76% vor interzicerea vânzării pământurilor și a resurselor către străini și 74% vor unirea Basarabiei cu România

De asemenea, același studiu arată că 76% dintre români ar vota pentru interzicerea vânzării pământului și a resurselor către străini, în timp ce 17% nu ar dori această măsură de protecție.
În ceea ce privește Unirea, 74% dintre concetățenii noștri se declară pentru revenirea Basarabiei (Republica Moldova) la România, iar 15% sunt împotrivă.
Românii se arată conservatori și în domeniul social: același barometru arată că 77% dintre români se declară împotriva adopției copiilor de către cuplurile homosexuale, doar 12% fiind favorabili unei astfel de măsuri liberale. De asemenea, românii se declară, în proporție de 73% împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali.
În același timp, 59% consideră că „este rău” să se aloce bani de la bugetul statului pentru biserici.
O întrebare interesantă se referă și datoria publică. Astfel, 56% dintre români doresc interzicerea împrumuturilor bancare făcute de guvernanți fără consultarea populației, în timp ce 28% doresc ca lucrurile să rămână ca până acum.
81% dintre români doresc ca țara noastră „să se integreze mai mult în UE”. Doar 16% dintre români ar dori ca România să aibă o politică de independență, ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

https://www.activenews.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.