Bani de la Guvern pentru drumuri

Bani de la Guvern pentru drumuri

0 55

Guvernul a alocat, in ultima sedinta, judetului Brasov fonduri de 16,6 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor judetene si comunale


?


„In urma cu doua luni am promovat la Guvern, alaturi de vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Marian Rasaliu, cateva proiecte de investitii in acest domeniu. In urma demersurilor au fost repartizate 16 milioane de lei pentru administratia judeteana brasoveana, urmand sa se stabileasca ulterior – si cu consultarea noastra – ce artere de circulatie vor fi reabilitate. Alti 600.000 de lei au fost alocati cu destinatie speciala pentru drumurile comunale din Halchiu, Apata, Tarlungeni, Racos, Cata si Ormenis”, spune subprefectul Szakal Andras.


?


Marian Rasaliu sustine ca mai intai se va asteapta publicarea hotararilor de Guvern in Monitorul Oficial, urmand ca repartizarea sa fie decisa dupa ce va reveni din concediu presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu: „Tot ce pot sa sper este sa nu fie ocolite primariile cu primari democrati. Trebuie sa depasim interesele de partid si sa folosim banii in interesul cetatenilor, in functie de nevoile reale ale comunitatilor!”.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.