AVAS – inca mai exista?

AVAS – inca mai exista?

0 52

Fostul FPS ajuns in actualul ciclu electoral AVAS in lipsa de altceva mai bun cica a inceput sa mai incasaze din creante. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a realizat, in primul trimestru al acestui an, din activitatea de valorificare a creantelor preluate de la banci, furnizorii de utilitati, CNAS si a celor preluate de la Ministerul Economiei si Finantelor venituri totale de 37,62 milioane de lei.
Veniturile au fost obtinute din valorificarea creantelor prin aplicarea metodelor reglementate de OUG nr. 51/1998 (esalonare la plata, executare silita etc.), urmare a solutionarii unor litigii, aplicarii unor legi speciale sau in baza procedurilor reglementate de Legea nr. 64/1995 (in prezent Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei).
La sfarsitul anului 2007, veniturile obtinute de AVAS din activitatea de valorificare a creantelor preluate de la banci, furnizorii de utilitati, CNAS si a celor preluate de la Ministerul Economiei si Finantelor se ridicau la 306 milioane de lei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.