Autobuzele noi vin la Brasov in Decembrie

Autobuzele noi vin la Brasov in Decembrie

0 112

RAT BV si-a reinnoit parcul auto cu mai multe autobuze pe care toti brasovenii care se deplaseaza cu transportul in comun le asteapta cu interes.
Se pare ca peste aproximativ o luna, masinile vor incepe sa fie livrate in loturi de cate cinci incepand cu luna decembrie, astfel ca, in cursul lunii ianuarie, toate vor ajunge la Brasov.
Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RAT Brasov, a declarat in presa locala: „Dupa ce toate formalitatile vor fi incheiate vom stabili pe ce rute vor circula aceste autobuze”. Autobuzele pe care le-a achizitionat acum RAT Brasov sunt marca BMC, modelul SLF M32 320 ProCity.
Cele 15 noi autobuze solo, au o capacitate de 101 locuri, dintre care 27 pe scaune, si sunt in intregime cu podea joasa, fara trepte, avand un sistem de inclinare la bordura.
„Pentru a asigura conditii civilizate de transport persoanelor cu dizabilitati si a celor care sunt insotite de copii in carucior, RAT a achizitionat autobuze ce sunt prevazute la usa din mijloc cu o rampa mecanica pentru accesul carucioarelor”, a explicat Silviu Stefan, citat de bzb.ro
Plata acestor masini urmeaza a se face ca la Prima Casa cu un avans de 5%, iar restul in 59 de rate lunare, incepand din momentul receptiei. Autobuzele au o perioada de garantie de 36 de luni sau 200.000 de km, pentru elementele de caroserie acordandu-se o perioada de garantie de 10 ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.