Au inceput furturile de pe camp

Au inceput furturile de pe camp

0 56

Odata cu venirea toamnei si cu fructul campului copt si asteptand sa fie cules au aparut si tot felul de pradatori. Iar daca pradatorii patrupezi sunt oarecum de scuzat, cei bipezi – din randul acestora se detasaza cei cu tenul mai bronzat – nu au dreptul la niciun pardon.
In acest context, pe langa oamenii proprietari ai culturilor care s-au organizat sa-si pazeasca avutul, si Politia da o mana de ajutor pentru prinderea celor ce vor sa-si insuseasca din rodul la care nu au muncit nici o clipa.
Astfel, politistii din Sercaia au depistat zilele trecute, pe un camp din zona, trei indivizi veniti sa fure din culturile altora. Patruland in zona Luncii Oltului, politistii au surprins, intr-o tarla cu porumb, pe numitii Remus O., 29 de ani, Marius B., 25 de ani si Nicolae O., 30 de ani, care reusisera sa stranga o cantitate de 280 de kilograme de porumb, in trei carute.
Acuma suspecþii sunt cercetati in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Ei risca o pedeapsa de pana la 8 ani de puscarie – asta este incadrarea – dar vor primi probabil cam trei ani sau trei ani si sase luni.
Asemenea actiuni ale politistilor, precum si ale jandarmilor, vor continua in aceasta perioada, pana la strangerea recoltelor de pe camp.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.