Au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și...

Au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor și Europa League

0 118

 Conform tragerii la sorți, în sferturile de finală ale Champions League, se vor disputa următoarele partide :

Ajax – Juventus, Liverpool – FC Porto, Tottenham – Manchester City şi Manchester United – Barcelona.

UEFA a stabilit şi programul semifinalelor : Tottenham/ Manchester City – Ajax/ Juventus, Barcelona/ Manchester United – Liverpool/ FC Porto. Conform programului semifinalelor, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo se vor putea întâlni în finală. Finala Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc pe 1 iunie, la Madrid, pe noul stadion al echipei Atletico de Madrid, care are o capacitate de 63.500 de locuri.

În Europa League, sferturi de finală, se vor juca următoarele partide : Arsenal – Napoli, Villarreal – Valencia, Benfica – Eintracht Frankfurt, Slavia Praga – Chelsea

Meciurile tur se vor juca pe 18 aprilie, în timp ce returul va fi o săptămână mai târziu. Ca să ajungă în sferturi, Napoli a trecut de FC Salzburg (3-0 în tur, 1-3 în retur), în timp ce Slavia Praga a scos-o din competiţie pe FC Sevilla, triplă câştigătoare a Europa League, după o „dublă” nebună. Fără Băluţă pe teren, Slavia a învins pe teren propriu formaţia andaluză, 4-3, după prelungiri. În tur, partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.