Atentie turisti! Greva generala in Grecia pe 11 mai

Atentie turisti!
Greva generala in Grecia pe 11 mai

0 88

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca in data de 11 mai 2011 va avea loc o greva generala de 24 de ore. Miscarea de protest va fi organizata de Sindicatul General al Angajatilor din Sectorul Privat si de Sindicatul Angajatilor din Sectorul Public si va afecta transportul public, aerian, naval si feroviar.
In aceasta perioada, pentru a evita situatiile neplacute care pot interveni pe parcursul calatoriei pe teritoriul Greciei, cetatenii romani sunt sfatuiti sa contacteze, in prealabil, compania de unde si-au procurat biletul de transport, pentru a verifica daca orarul de drum a suferit modificari in urma declansarii acestei actiuni de protest, atentioneaza MAE intr-un comunicat transmis vineri.
De asemenea, in data de 11 mai, in piata Sintagma din Atena este programata sa aiba loc o ampla manifestatie organizata de sindicatele elene.
Federatia Patronilor de Statii de Benzina a anuntat declansarea unei greve si inchiderea statiilor de benzina in semn de protest fata de decizia Guvernului de a stabili un pret maxim pentru benzina si motorina.
In acest sens, unele statii de benzina din insulele Samos, Chefalonia si Corfu au fost inchise incepand cu 5 mai 2011, fapt care a condus la aparitia unor probleme privind aprovizionarea cu carburant, informeaza MAE.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.