Atenţie şoferi : restricţii de tonaj şi viteză la Siriu, pe DN...

Atenţie şoferi : restricţii de tonaj şi viteză la Siriu, pe DN 10, Braşov – Buzău

0 939

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliției Române, informează că pe DN10, Brașov — Buzău , la kilometrul 85+534 metri, în zona Siriu, din cauza lucrărilor de reparație a viaductului Stânca Teherău, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Este instituită și restricție de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău — Ploiești, DN1A Ploiești—Cheia — Săcele, DN1 Săcele — Brașov.
În altă ordine de idei, potrivit unui anunţ al CNAIR, începând din 5 iulie, în condiţiile în care se lucrează la modernizarea şi fluidizarea circulaţiei pe DN1,sub Pasajul de la Otopeni se vor monta separatoare de sens şi se va interzice virajul la stânga dinspre Bucureşti spre Mogoşoaia şi pe direcţia Tunari spre Bucureşti, reconfigurându-se intersecţia. Astfel, nu se va mai putea face stânga pe sub pasaj, iar şoferii vor fi nevoiţi să meargă până la primul sens giratoriu.Toate relaţiile de circulaţie sunt asigurate prin cele două sensuri giratorii deja executate provizoriu, pe bretelele existente şi pe traseul vechii centuri.
Să se vor executa şi lucrări specifice de marcaj (semnalizare orizontală), semnalizarea verticală fiind deja montată, potrivit CNAIR.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.