Aro Palace Wellnes SPA, o noua facilitate pentru turisti

Aro Palace Wellnes SPA, o noua facilitate pentru turisti

0 71


Turistii cazati la Hotelul Aro Palace au noi posibilitati de relaxare chiar in incinta hotelului. Vineri a fost inaugurat un Centru SPA, ce pune la dispozitia turistilor doua bazine de inot, sauna, o zona de tratamente corporale si faciale cu dotari de ultima generatie, trei zone de fitness-cardio cu benzi de alergare, pedale de alergare, biciclete cu spatar si spinning, biciclete profesionale si clasice, aparate pentru spate, abdomen, picioare, brate, piept, o cabina de bronzat si o sala de aerobic.
Centrul de agrement si sport se intinde pe o suprafata de 2.500 metri patrati, pe doua niveluri, in subteranul din fata corpului nou de cazare al hotelului, sub fosta fantana arteziana.


In incinta centrului, turistii pot admira un obiectiv inedit, o bucata din vestigiile vechiului zid al Cetatii Brasovului, datand din secolul al XVII-lea. Zidul a fost descoperit cu ocazia executiei lucrarilor si a fost pus astfel in valoare, fiind dezvaluit turistilor in chiar momentele de relaxare. Astfel si cei care doar trec rapid prin oras si se cazeaza la ARO, au posibilitatea sa admire o farama de istorie.


Tot vineri, a fost inaugurat si Barul de Noapte al Complexului Aro-Palace, care a fost modernizat de anul trecut. Numai structura de rezistenta si zidaria au ramas intacte, restul fiind total reconstruit.


Totalul investitiilor realizate se ridica la 3.700.000 de euro, nedezmintind renumele Complexului, unul dintre cele mai bine cotate din tara.


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.